Ook dit jaar is het aan de jongeren van 12 tot en met 17 jaar om het spits af te bijten van de Grolse Kermis. Voor het tweede achtereenvolgende jaar de Teenage Party voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar, uit Groenlo en omstreken.

De toegang is GRATIS. Er is enkel toegang voor deze doelgroep en het feest vindt plaats in een grote opblaasbare tent, genaamd The Lodge. Deze zal midden op het feestterrein komen te staan.

Het wordt een feest van tieners, voor tieners, met DJ Jelmex die 12 jaar is en winnaar van de Knunnekes Teenageparty DJ contest eerder dit jaar. Daarnaast heeft hij tijdens de spelerspresentatie van FC Twente mogen draaien.

DJ TiTom (14) komt uit Vorden en heeft al op veel feesten in de regio mogen draaien. Beiden zijn toptalenten. MC Venom zal beiden bijstaan en met zijn krachtige stem de boel flink op stelten zetten. Aan het eind van de avond zal MC Venom zelf ook nog een uur draaien.

De avond zal in zijn geheel alcoholvrij zijn en De Timp zal er staan met een snackwagen, alwaar betaald kan worden met de SGK-kermismunt 2019.

De SGK houdt de muntprijs voor de jongeren bewust laag vanavond.

Voor 5 euro kunnen drie muntjes gekocht worden. De avond begint om 20.00 uur.

De tent gaat om 19.30 uur open. De avond eindigt om 24.00 uur.

Categorieën: Algemeen