Persbericht prijsuitreiking Grolse Kermis:

Onder een stralend zonnetje werden afgelopen zaterdag de prijzen van de Grolse Kermis uitgereikt.

Door de Corona hebben we een paar weken terug het echte feesten met de Grolse Kermis moeten missen. Geen tent, geen muziek, geen nieuwe koningsparen. Binnen de mogelijkheden die er waren hebben de leden van de Grolse Kermis toch geprobeerd een feestelijk tintje aan het weekend te geven. Zo werd er een kleurplaatwedstrijd gehouden en was er een Jaartje-Meer-Puzzel.

“Elk jaar wordt door de kinderspelen commissie een kleurplaatwedstrijd georganiseerd”, zo vertelt Robert Olijslager. “We vinden het belangrijk om alle leeftijden bij de kermis te betrekken. Zo ook de jongsten. Via de website kon een kleurplaat gedownload worden en er is ook veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij Post een kleurplaat af te halen. Er zijn bijna 150 kleurplaten ingeleverd. Fantastisch mooie werkjes zijn er gemaakt. 

Uitslag kleurplatenwedstrijd:

1e prijs groep 0 – Jur Reinders (2 jaar)

1e prijs groep 1 en 2 – Iris Kerver (groep 2)

1e prijs groep 3 en 4 – Fee Krabbenborg (groep 4)

1e prijs groep 5 en 6 – Lisa Ducker (groep 6)

1e prijs groep 7 en 8 – Jesse Remmelink (groep 7)

Ook onze ietwat oudere medemens moest niet vergeten worden. Wordt op de kermiszondagochtend massaal gefeest door de Grollenaar vaak vergezeld van een rollator, was het dit jaar wel erg stil. Chris Kater van de SGK-commissie Jaartje vertelt bij het uitreiken van de prijzen: “ik heb het wel gemist al die blije gezichten op de zondagochtend. Gelukkig konden we hen vermaken door een Jaartje-Meer-Puzzel in de Kermisbijlage van de Groenlose Gids.” Ook hier zijn veel oplossingen binnengekomen.

Uitslag puzzel Jaartje Meer:- Diny Roerdink- Mien Gebbink- Harry Gebbink- 

Vanaf 5 oktober tot 25 oktober kan er weer gestemd worden voor de Rabo ClubSupport 2020. Ook de Grolse Kermis heeft hiervoor een aanvraag ingediend. Specifiek voor de doelgroepen jeugd en senioren om daar activiteiten voor te kunnen organiseren. Als u gaat stemmen, denk dan aan ons.

Samen met de prijswinnaars wordt nog een kopje koffie en natuurlijk ranja voor de jongeren gedronken en op 1,5m gezellig nagepraat op de Muziekkoepel. De prijswinnaars zijn blij met hun prijs. En hopen dat volgend jaar we weer op de muziekkoepel staan met tent en muziek. Weer gezellig het leven vieren.

12-09-2020 Noot voor de pers: meer informatie is verkrijgbaar bij Raymond Frank

(e-mail raymond.frank@outlook.com ; tel.: 06-22992751)

Categorieën: Algemeen