Kermiszaterdagavond 16 augustus zullen de winaars van de kleurwedstrijd op www.grolsekermis.nl, facebook, twitter (@grolsekermis) en streekgids.nl bekend gemaakt worden. Hou deze media in de gaten om te zien of je in de prijzen bent gevallen.
Zondag tussen 15.30 en 16.00 uur kan de prijs dan opgehaald worden in de feesttent aan de Maliebaan. In eerste instantie hadden de prijzen bekend gemaakt zullen worden in de pauze van de playackshow. Maar deze is door te geringe belangstelling afgelast.

 

 

 

 

 

 

 

In Groenlo wordt er in diverse huiskamers al druk gekleurd om de Grolse Kermis Kleurplaat zo mooi mogelijk te maken. Deze kan ingeleverd worden zaterdag 16 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur in de grote kleurplatenbussen bij de kassa van de feesttent of op de hoek van het appartementencomplex op de wheme.

Er zullen prijzen verdeeld worden in diverse klassen:
3 prijzen voor groep 1 en 2
3 prijzen voor groep 3 en 4
3 prijzen voor groep 5 en 6
3 prijzen voor groep 7 en 8
één hoofdprijs uit al deze klassen.
Bovendien is er een mooie aanmoedigingsprijs voor de allerkleinsten die hun kleurtalent nog duidelijk moeten ontwikkelen.

Zorg dat naam, adres, en de groep waarin je naar school ging voordat deze zomervakantie begon goed zijn ingevuld.(Ga je nog niet naar school dan vul je groep 0 in.)

 

Kleurplaat kwijt of wil je een nieuwe? klik hier…

Categorieën: AlgemeenKinderspelen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Afbouw Grolse Kermis 2019

Vannacht veelal het laatste weg van het terrein en vanmorgen vanaf 8.00 uur wachtte de vrijwilligers de grote opruimactie alweer. Om 16.00 uur reed de laatste aanhanger van het terrein. Kijk in deze timelapse van Lees verder…

Algemeen

Gevonden voorwerpen..

De volgende zaken zijn gevonden tijdens de kermis en nog niet afgehaald. Zie facebook.com/grolsekermis/Denkt u zaken te herkennen die mogelijk van u zijn, bel of app Ronald Brockötter. Hij heeft de zaken thuis liggen, 06-39484648

Algemeen

Nog Grolse Kermis munten over??

Voel uw tijdens de kermis gedragen kleding nog ff na.Het kan de moeite waard zijn. U kunt zich zomaar ineens Hans Klok wanen en een aantal munten tevoorschijn toveren. Zonde om ze laten verlopen. De munten Lees verder…