Kermiszaterdagavond 16 augustus zullen de winaars van de kleurwedstrijd op www.grolsekermis.nl, facebook, twitter (@grolsekermis) en streekgids.nl bekend gemaakt worden. Hou deze media in de gaten om te zien of je in de prijzen bent gevallen.
Zondag tussen 15.30 en 16.00 uur kan de prijs dan opgehaald worden in de feesttent aan de Maliebaan. In eerste instantie hadden de prijzen bekend gemaakt zullen worden in de pauze van de playackshow. Maar deze is door te geringe belangstelling afgelast.

 

 

 

 

 

 

 

In Groenlo wordt er in diverse huiskamers al druk gekleurd om de Grolse Kermis Kleurplaat zo mooi mogelijk te maken. Deze kan ingeleverd worden zaterdag 16 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur in de grote kleurplatenbussen bij de kassa van de feesttent of op de hoek van het appartementencomplex op de wheme.

Er zullen prijzen verdeeld worden in diverse klassen:
3 prijzen voor groep 1 en 2
3 prijzen voor groep 3 en 4
3 prijzen voor groep 5 en 6
3 prijzen voor groep 7 en 8
één hoofdprijs uit al deze klassen.
Bovendien is er een mooie aanmoedigingsprijs voor de allerkleinsten die hun kleurtalent nog duidelijk moeten ontwikkelen.

Zorg dat naam, adres, en de groep waarin je naar school ging voordat deze zomervakantie begon goed zijn ingevuld.(Ga je nog niet naar school dan vul je groep 0 in.)

 

Kleurplaat kwijt of wil je een nieuwe? klik hier…

Categorieën: AlgemeenKinderspelen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

SGK organiseert kruisjastoernooi

Ook het komende seizoen 2018-2019 organiseert de kaartcommissie van de Stichting Grolse Kermis weer een kruisjastoernooi. Deze wordt gehouden op de onderstaande maandagen in de zaal van Café de Kroon (Frielink) aan de Notenboomstraat te Lees verder…

Algemeen

Bloemenpanelen fleuren kermisterrein ook dit jaar weer op

  Het is nog steeds een mooi en waardig begin van de Grolse Kermis; de bloemenpanelen. Naast de ‘jofele Grolse gezelligheid’ op het kermisterrein op het Muziekkoepelterrein een kleurrijke aanvulling op de kermisvreugde. Ieder jaar Lees verder…

Algemeen

Twee editie ‘Een jaartje meer’

De heren en dames van Stichting Grolse Kermis houden ten allen tijde hun ogen en oren open, vooraf, tijdens en na afloop de drie dolle Grolse kermisdagen. Mochten er verbeterpunten zijn, andere punten van aandacht Lees verder…