Enige tijd geleden werd al bekend dat de Kermis Grolle “op de schop” gaat. Eén ding blijft wegens succes ongewijzigd en dat is natuurlijk de oergezellige tent op het feestterrein aan de Maliebaan.
De tent blijft!
Om haar activiteiten te kunnen bekostigen, maar zeker ook om het mooie kermisfeest in de feesttent voor jaren te kunnen behouden, heeft de SGK (Stichting Grolse Kermis) besloten de organisatie van de feesttent in eigen hand te nemen. Daarvoor hebben wij enthousiaste feestvierders nodig. Want de kermis is veur Grolle deur Grolle. Een feest bouwen we met elkaar.

Kermis 2014 zal starten op zaterdagmiddag 16 augustus met de kinderspelen, waarna de bloemenpanelen te bezichtigen zijn op ons feestterrein.De zondag start met vaste onderdelen zoals viswedstrijd, spelspektakel en Grolse Playback Show aan de gracht en op ons gezellige terras op het feestterrein. In de avond wordt de kermis voortgezet met een geweldige showband in de feesttent tot in de kleine uurtjes.

Nog een wijziging is een latere start van de volksspelen op de maandag. Om 11.00 uur zullen de eerste schoten gelost worden onder het genot van onze vertrouwde ‘knalpot’. Als de vogels bedwongen zijn zal samen met de nieuwe koningsparen een spetterend feest losbarsten met een jonge, frisse, veelbelovende band om zoals vanouds karmisse te vier’n.

Op de dinsdag zal de SGK de resten van het feest opruimen. De door de gemeente georganiseerde kermisattracties op de Wheme zullen dan nog geopend zijn.

Kermis Grolle 2014: Veur Grolle deur Grolle 16, 17 en 18 augustus.

Wij bedanken de Stichting Horeca Evenementen Groenlo voor de afgelopen (bijna) 30 jaar waarin zij de kermistent heeft geëxploiteerd. Een niet altijd even makkelijke uitdaging.

Categorieën: AlgemeenUitgelicht

Gerelateerde artikelen

Algemeen

SGK organiseert kruisjastoernooi

Ook het komende seizoen 2018-2019 organiseert de kaartcommissie van de Stichting Grolse Kermis weer een kruisjastoernooi. Deze wordt gehouden op de onderstaande maandagen in de zaal van Café de Kroon (Frielink) aan de Notenboomstraat te Lees verder…

Algemeen

Bloemenpanelen fleuren kermisterrein ook dit jaar weer op

  Het is nog steeds een mooi en waardig begin van de Grolse Kermis; de bloemenpanelen. Naast de ‘jofele Grolse gezelligheid’ op het kermisterrein op het Muziekkoepelterrein een kleurrijke aanvulling op de kermisvreugde. Ieder jaar Lees verder…

Algemeen

Twee editie ‘Een jaartje meer’

De heren en dames van Stichting Grolse Kermis houden ten allen tijde hun ogen en oren open, vooraf, tijdens en na afloop de drie dolle Grolse kermisdagen. Mochten er verbeterpunten zijn, andere punten van aandacht Lees verder…