Enige tijd geleden werd al bekend dat de Kermis Grolle “op de schop” gaat. Eén ding blijft wegens succes ongewijzigd en dat is natuurlijk de oergezellige tent op het feestterrein aan de Maliebaan.
De tent blijft!
Om haar activiteiten te kunnen bekostigen, maar zeker ook om het mooie kermisfeest in de feesttent voor jaren te kunnen behouden, heeft de SGK (Stichting Grolse Kermis) besloten de organisatie van de feesttent in eigen hand te nemen. Daarvoor hebben wij enthousiaste feestvierders nodig. Want de kermis is veur Grolle deur Grolle. Een feest bouwen we met elkaar.

Kermis 2014 zal starten op zaterdagmiddag 16 augustus met de kinderspelen, waarna de bloemenpanelen te bezichtigen zijn op ons feestterrein.De zondag start met vaste onderdelen zoals viswedstrijd, spelspektakel en Grolse Playback Show aan de gracht en op ons gezellige terras op het feestterrein. In de avond wordt de kermis voortgezet met een geweldige showband in de feesttent tot in de kleine uurtjes.

Nog een wijziging is een latere start van de volksspelen op de maandag. Om 11.00 uur zullen de eerste schoten gelost worden onder het genot van onze vertrouwde ‘knalpot’. Als de vogels bedwongen zijn zal samen met de nieuwe koningsparen een spetterend feest losbarsten met een jonge, frisse, veelbelovende band om zoals vanouds karmisse te vier’n.

Op de dinsdag zal de SGK de resten van het feest opruimen. De door de gemeente georganiseerde kermisattracties op de Wheme zullen dan nog geopend zijn.

Kermis Grolle 2014: Veur Grolle deur Grolle 16, 17 en 18 augustus.

Wij bedanken de Stichting Horeca Evenementen Groenlo voor de afgelopen (bijna) 30 jaar waarin zij de kermistent heeft geëxploiteerd. Een niet altijd even makkelijke uitdaging.

Categorieën: AlgemeenUitgelicht

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Eerste uurtje prikkelarme kermis in Oost Gelre een feit

21 augustus 2019 Ruim 30 bezoekers hebben tijdens het prikkelarme uurtje in alle rust genoten van de attracties. Een opkomst waar we voor een eerste keer tevreden over kunnen zijn. “Als dit prikkelarme uurtje er Lees verder…

Algemeen

Grolse Kermis 2020

Noteer onderstaande data vast in je agenda… Vrijdag 14-08-2020Zaterdag 15-08-2020Zondag 16-08-2020Maandag 17-08-2020 Wil je vrijwilliger worden bij de Grolse Kermis stuur dan een mail naar groenlosekermis@gmail.com

Algemeen

Afbouw Grolse Kermis 2019

Vannacht veelal het laatste weg van het terrein en vanmorgen vanaf 8.00 uur wachtte de vrijwilligers de grote opruimactie alweer. Om 16.00 uur reed de laatste aanhanger van het terrein. Kijk in deze timelapse van Lees verder…