GROENLO – Afgelopen jaar was de Teenageparty op vrijdagavond als aftrap van de Grolse Kermis een probeersel, maar de belangstelling en reacties boden de Stichting Grolse Kermis (SGK) voldoende aanleiding om er een vervolg aan te geven. Voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt op de vrijdagavond de Grolse Kermis afgetrapt met een Teenage Party voor jongeren van 12 tot 17 jaar. Jongeren uit Groenlo maar ook jongeren uit andere plaatsen zijn vrijdag 16 augustus van harte welkom. De toegang is gratis.

Door Henri Walterbos

“De opzet en invulling hebben we enigszins gewijzigd om het nog meer hun eigen feest te laten worden”, vertelt Raymond Frank van de organisatie. “Er is enkel toegang voor de doelgroep waarvoor het bestemd is en de Teenageparty vindt niet plaats in de feesttent maar in een grote opblaasbare tent, genaamd The Lodge. Deze zal midden op het feestterrein komen te staan. De tent gaan we feestelijk inrichten.”

Winnaar DJ contest
Wat de line-up betreft is er in tegenstelling tot afgelopen jaar niet voor één grote naam gekozen, toen Keizer er een feestje van maakte. “Het wordt een feest van tieners, voor tieners met DJ Jelmex, die 12 jaar is en winnaar van de Knunnekes Teenageparty DJ contest eerder dit jaar. Daarnaast heeft hij tijdens de spelerspresentatie van FC Twente mogen draaien. DJ TiTom (14) komt uit Vorden en heeft al op veel feesten in de regio mogen draaien. Beiden zijn toptalenten. MC Venom zal beiden bijstaan en met zijn krachtige stem de boel flink op stelten zetten en de kers op de taart zijn. Een feest is namelijk pas echt compleet met een goede MC. Aan het eind van de avond zal MC Venom zelf ook nog een uur draaien zodat eenieder zich tot het eind in het zweet kan dansen.”

De avond zal in zijn geheel alcoholvrij zijn en De Timp zal er staan met een snackwagen, alwaar betaald kan worden met de SGK-kermismunt 2019. De SGK houdt de muntprijs voor de jongeren bewust laag. Voor 5 euro kunnen drie muntjes gekocht worden. De avond begint om 20.00 uur. De tent gaat om 19.30 uur open. De avond eindigt om 24.00 uur.

Categorieën: Geen categorie