Grollenaren bedankt!

Op 11 november heeft de Rabobank een cheque uitgereikt aan de Stichting Grolse Kermis voor een bedrag van € 522,64 vanuit de Rabo ClubSupport 2021 actie. Dit dankzij de vele stemmen die wij van u hebben mogen krijgen. Grollenaren bedankt!

Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Daarom heeft de Rabobank de Rabo ClubSupport opgezet. Daarmee bieden ze kennis, hun netwerk én financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen.

De Stichting Grolse Kermis (SGK) heeft een verzoek om een bijdrage gedaan voor het jaar 2021. Leden van de Rabobank konden in Groenlo stemmen welk club een financiële ondersteuning mocht ontvangen. Voor de regio Noord- en Oost-Achterhoek zijn er 863 clubs die een aanvraag hebben ingediend. De SGK heeft een bedrag toegekend gekregen van € 522,64. Een ontzettend mooi bedrag waar we heel blij mee zijn.

Wij kijken er naar uit om er in 2022 weer een mooie kermis met z’n allen van te maken. Met deze bijdrage worden de Volkspelen in Groenlo ondersteund. In het bijzonder willen we dit bedrag besteden aan het onderdeel Teenage Party. Een feest voor de jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Stemmers en de Rabobank bedankt! Wij hopen u te mogen zien op de Grolse Kermis van vrijdag 19 augustus t/m maandag 22 augustus 2022.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie