Mensen bedankt!

Op 5 november heeft de Rabobank bekend gemaakt dat de Stichting Grolse Kermis een bedrag van € 498,94 ontvangt vanuit de Rabo ClubSupport 2020 actie. Dit dankzij de vele stemmen.

Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Daarom heeft de Rabobank de Rabo ClubSupport opgzet. Daarmee bieden ze kennis, hun netwerk én financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen.

De Stichting Grolse Kermis (SGK) heeft een verzoek om een bijdrage gedaan voor het jaar 2020. Leden van de Rabobank konden in Groenlo stemmen welk club een financiële ondersteuning mocht ontvangen. Voor de regio Noord- en Oost-Achterhoek zijn een kleine 300 aanvragen binnen gekomen. De SGK heeft een bedrag toegekend gekregen van € 498,94. Een ontzettend mooi bedrag waar we heel blij mee zijn.

Wij kijken er naar uit om er in 2021 weer een mooie kermis met z’n allen van te maken. Met deze bijdrage worden de Volkspelen in Groenlo ondersteund. En dan in het bijzonder de Seniorenmorgen en de Kinderspelen.

Stemmers en de Rabobank bedankt! Wij hopen u te mogen zien op de Grolse Kermis van vrijdag 20 augustus t/m maandag 23 augustus 2021.

Categorieën: Algemeen