Op zondag 16 augustus zal om half negen in de ochtend het inschrijven voor de Grolse Kermis viswedstrijd starten. Alle kinderen uit Groenlo in de leeftijd tot en met 14 jaar mogen meedoen.

Denk er dan aan om zelf visspullen mee te nemen, inclusief een leefnet. Als je die niet hebt kun je er misschien  een lenen of neem anders een emmer mee om de vis in te doen.
Er wordt gevist op het aantal vissen die je vangt. Je krijgt dus een punt per gevangen visje hoe groot of klein deze ook is.

Ondanks de aanwezigheid van blauwalg gaat de wedstrijd gewoon door , na de wedstrijd is er de mogelijkheid om de handen te wassen.
Alleen bij onweer of ander noodweer gaat de wedstrijd niet door .

Dieren en hengelsport speciaalzaak René Bomers stelt ook dit jaar weer lokvoer ter beschikking. Deelnemers kunnen bij de inschrijving  een bakje voer meenemen.
De Stichting Grolse Kermis is erg blij met deze bijdrage van René Bomers.

Wij wensen iedereen veel visplezier en goede vangst.

Categorieën: AlgemeenKinderspelen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Dit jaar gemengd vogel schieten en vogel gooien

Dit jaar gemengd vogelschieten en vogel gooien Dit jaar gemengd vogelschieten en gemengd vogelgooien “Omdat we dit jaar een zeer bijzonder jubileum te vieren hebben, hebben we de regels voor dit jaar voor een keer Lees verder…

Algemeen

Grolse Kermis gaat samenwerken met Pfeifer Rentals

GROENLO-Op het terrein van Pfeifer Rentals heerst volop bedrijvigheid en het terrein staat vol met de meest indrukwekkende kranen en ‘klein apparatuur’. Manager Rentaldivisie Wesley Helmers komt aan gesneld en vertelt van een drukke werkdag. Lees verder…

Algemeen

Prikkelarme Kermis in Groenlo

De kermis in Groenlo biedt al jaren plezier aan jong en oud. Maar, de kermis is niet voor iedereen altijd een feest. Daarom organiseert de gemeente dit jaar voor het eerst een uurtje ‘prikkelarme kermis’. Lees verder…