Op zondag 16 augustus zal om half negen in de ochtend het inschrijven voor de Grolse Kermis viswedstrijd starten. Alle kinderen uit Groenlo in de leeftijd tot en met 14 jaar mogen meedoen.

Denk er dan aan om zelf visspullen mee te nemen, inclusief een leefnet. Als je die niet hebt kun je er misschien  een lenen of neem anders een emmer mee om de vis in te doen.
Er wordt gevist op het aantal vissen die je vangt. Je krijgt dus een punt per gevangen visje hoe groot of klein deze ook is.

Ondanks de aanwezigheid van blauwalg gaat de wedstrijd gewoon door , na de wedstrijd is er de mogelijkheid om de handen te wassen.
Alleen bij onweer of ander noodweer gaat de wedstrijd niet door .

Dieren en hengelsport speciaalzaak René Bomers stelt ook dit jaar weer lokvoer ter beschikking. Deelnemers kunnen bij de inschrijving  een bakje voer meenemen.
De Stichting Grolse Kermis is erg blij met deze bijdrage van René Bomers.

Wij wensen iedereen veel visplezier en goede vangst.

Categorieën: AlgemeenKinderspelen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Eerste uurtje prikkelarme kermis in Oost Gelre een feit

21 augustus 2019 Ruim 30 bezoekers hebben tijdens het prikkelarme uurtje in alle rust genoten van de attracties. Een opkomst waar we voor een eerste keer tevreden over kunnen zijn. “Als dit prikkelarme uurtje er Lees verder…

Algemeen

Grolse Kermis 2020

Noteer onderstaande data vast in je agenda… Vrijdag 14-08-2020Zaterdag 15-08-2020Zondag 16-08-2020Maandag 17-08-2020 Wil je vrijwilliger worden bij de Grolse Kermis stuur dan een mail naar groenlosekermis@gmail.com

Algemeen

Afbouw Grolse Kermis 2019

Vannacht veelal het laatste weg van het terrein en vanmorgen vanaf 8.00 uur wachtte de vrijwilligers de grote opruimactie alweer. Om 16.00 uur reed de laatste aanhanger van het terrein. Kijk in deze timelapse van Lees verder…