Op zondag 16 augustus zal om half negen in de ochtend het inschrijven voor de Grolse Kermis viswedstrijd starten. Alle kinderen uit Groenlo in de leeftijd tot en met 14 jaar mogen meedoen.

Denk er dan aan om zelf visspullen mee te nemen, inclusief een leefnet. Als je die niet hebt kun je er misschien  een lenen of neem anders een emmer mee om de vis in te doen.
Er wordt gevist op het aantal vissen die je vangt. Je krijgt dus een punt per gevangen visje hoe groot of klein deze ook is.

Ondanks de aanwezigheid van blauwalg gaat de wedstrijd gewoon door , na de wedstrijd is er de mogelijkheid om de handen te wassen.
Alleen bij onweer of ander noodweer gaat de wedstrijd niet door .

Dieren en hengelsport speciaalzaak René Bomers stelt ook dit jaar weer lokvoer ter beschikking. Deelnemers kunnen bij de inschrijving  een bakje voer meenemen.
De Stichting Grolse Kermis is erg blij met deze bijdrage van René Bomers.

Wij wensen iedereen veel visplezier en goede vangst.

Categorieën: AlgemeenKinderspelen

Gerelateerde artikelen

Algemeen

SGK organiseert kruisjastoernooi

Ook het komende seizoen 2018-2019 organiseert de kaartcommissie van de Stichting Grolse Kermis weer een kruisjastoernooi. Deze wordt gehouden op de onderstaande maandagen in de zaal van Café de Kroon (Frielink) aan de Notenboomstraat te Lees verder…

Algemeen

Bloemenpanelen fleuren kermisterrein ook dit jaar weer op

  Het is nog steeds een mooi en waardig begin van de Grolse Kermis; de bloemenpanelen. Naast de ‘jofele Grolse gezelligheid’ op het kermisterrein op het Muziekkoepelterrein een kleurrijke aanvulling op de kermisvreugde. Ieder jaar Lees verder…

Algemeen

Twee editie ‘Een jaartje meer’

De heren en dames van Stichting Grolse Kermis houden ten allen tijde hun ogen en oren open, vooraf, tijdens en na afloop de drie dolle Grolse kermisdagen. Mochten er verbeterpunten zijn, andere punten van aandacht Lees verder…