Crystal Dream

Crystal Dream is een veelgevraagde en doorgewinterde live-act van formaat en kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten.

De band voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers. Het songmateriaal bestaat uit moderne poprocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers.

Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. Wars van trends en hypes is Crystal Dream een band die met jeugdige eigenwijsheid haar eigen koers vaart, daarmee veel successen heeft geboekt en het live-circuit blijft verrassen.

Enthousiasme, gedrevenheid en het streven naar vernieuwing zijn ingrediënten die deze eigenzinnige band al meer dan 2 decennia op de weg houdt en er telkens weer in slaagt om van ‘nu’ te zijn. Eigenschappen die nog altijd bewezen worden door een gezonde agenda en een grote populariteit die Crystal Dream geniet in alle delen van het land.

Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat. Buckle up for the rockin’ roller coaster!