TEAM MILLSTREET

‘Wat een energie komt er van dat podium af!’ is de meest gehoorde reactie van zowel de organisatie, als de mensen in de zaal na een MillStreet show.

Ons team is hecht, energiek, passievol, kwalitatief, ervaren en enorm gedreven! Wij maken plezier op het podium en houden van interactie met het publiek; een feest maak je toch met z’n allen!

BEAUTY

Lizzy Kreeftmeijer, leadzangeres

Lizzy is een afgestudeerde criminologe die toch heeft gekozen voor de muziek! Ze komt uit Utrecht en zong eerder dan dat ze kon praten. Na de vooropleiding muziektheater aan het Fontys HKU te hebben gevolgd, een jaar muziektheater te hebben gestudeerd aan Codarts in Rotterdam en 6 jaar te hebben gewerkt als zingende serveerster, werd zij gekozen als leadzangeres van MillStreet. Waar ze vijf jaar geleden nog als normaal meisje binnenkwam, kan ze zichzelf inmiddels bijzonder goed staande houden tussen vijf mafkezen van bandleden. Een show neerzetten kan ze als geen ander en samen met Marc is ze onderdeel van een gouden duo!

And the BEAST

Marc van Demen, leadzanger

Wie het woord ‘ras-entertainer’ opzoekt in het woordenboek, vindt direct een foto van Marc van Demen. Marc komt uit Ravenstein en was al onderdeel van MillStreet, voordat Lizzy kon lopen. In 1996 werd hij gekozen als leadzanger bij MillStreet, maar in 2005 stopte hij. Het bleef echter kriebelen en na het gezicht te zijn geweest van de 90s act, The Scooter Experience, muziek- en zanglessen te hebben gegeven en zichzelf te hebben verdiept in alle zangtechnieken, heeft Marc in 2012 MillStreet weer nieuw leven in geblazen. EN HOE! Met deze totaal ‘nieuwe’ MillStreet tourt hij alweer een aantal jaren door Nederland. En met groot succes!

Mr. Bass

Bas Veens, bassist

Jaja! Bas op Bass! Begonnen op de piano, maar al snel overgestapt naar de lage noten! Op 15 jarige leeftijd heeft Bas al veel ervaring opgedaan op verschillende podia, but there’re many more to come! Zijn voorliefde voor pedalen maakt zelfs menig gitarist jaloers en zorgt voor vele uitstapjes naar de synth wereld op bas. Creativiteit staat hoog in zijn vaandel en hij weet -in elke show die hij speelt- altijd het beste naar voren te halen!

Scheurende gitaren!

Mark Ruijs, gitarist

Begonnen op een bokfluit en inmiddels de gitarist van MillStreet! Mark komt uit een ontzettende muzikale familie en het kon niet anders dan dat hij ook het muzikale pad zou kiezen. Naast het produceren van scheurende gitaargeluiden kan Mark ook nog eens zingen! Binnen MillStreet neemt hij de backing vocals voor zijn rekening, maar als je gelukt hebt, hoor je hem soms een stukje solo zingen! Tot slot is hij ook regelmatig op het podium te vinden in een akoestische setting met diverse bevriende muzikanten.

The Key Master

Stefan Snapper, toetsenist

Een geboren artiest! Als 3 jarig jochie gaf Stefan, met een emmer als hoed en een racket als gitaar, zijn eerste concerten! Het racket is vervangen door een dik rack met 3 boards en inmiddels studeert hij sinds 4 jaar Muziek Docent en is hij doorgestroomd naar de popopleiding. Stefan is niet alleen een muzikant en toetsenist in hart en nieren, hij is ook nog een eindbaas in het maken van de dikste sounds. Met een zekere obsessie voor gear, klinken de vetste geluiden uit zijn drie boards. He’s ready to roll!

Kicking Drums

Roel van Moll, Drummer

De 22 jarige Roel is het jongste lid van ons team, maar zeker niet de minste! Op zijn dertiende had hij de drumstokken al vast en hij heeft ze nooit meer losgelaten! Deze jonge, energieke, aan het conservatorium in Haarlem studerende muzikant, vindt het geweldig om samen op het podium zijn passie te delen voor muziek en het publiek gek te maken met een dikke show op zijn drums! Roel is er klaar voor om iedereen gek te maken met zijn skills! Are you ready too?!