De heren en dames van Stichting Grolse Kermis houden altijd hun ogen en oren open: vooraf, tijdens en na afloop de drie Grolse kermisdagen. Mochten er verbeterpunten zijn, andere punten van aandacht, dan wordt dit in de evaluatie meegenomen en indien wenselijk uitgevoerd tijdens een volgende editie van ‘Een jaartje meer’, ten behoeve van de oudere Grollenaren, oftewel ‘de jonge Grolsen van vrogger.’

Ook dit jaar levert het een programma op dat ook ‘de Grolse jongen van vrogger’ in een euforische Grolse-kermisstemming zou moeten brengen. Het programma is gevarieerd. Bij binnenkomst al een onthaal door de twee dames van theater Peer Tof. Ook voor de oudere Grolsen onder elkaar geldt dat een goede Grolse kermis voorzien wordt van een mooi en gezellig ‘tröntje muziek.’ Dit jaar zal Gert Ekkelboom een show verzorgen Het repertoire is variërend van schlagers, walsen, tango en veleta. Dweilorkest Windkracht 11 zal ook een muzikale duit in het feestelijke zakje doen. Karel ten Kate bekend van RTV Oost zal zijn Twentse humor voor het voetlicht brengen.

Reserveren voor ‘Een jaartje meer’ kan door middel van een mail naar jaartjemeer@hotmail.com. Voor 10 euro wordt er een stoel gereserveerd, is er bediening aan tafel, ontvangt men een kopje koffie, drie consumpties, een hapje en een belegd broodje.

Inschrijven kan tot en met 10 augustus.

Geef een reactie