Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertain- ment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure.

Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijk feest van te maken. Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog

één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Door- dat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

Met een crew van 2 personen techniek is het plaatje helemaal compleet wat be- treft licht en geluid. Laat je verrassen door de krachtvan talent, enthousiasme en ervaring!

Bezetting

Sandra Vriese: Lead vocals – piano
Albert Pothoff: Lead vocals –Piano –Synth`s Andre van Ham: Basguitar – Productions Jeroen Pothoff: Drums – Leadvocals
Robert Siebes: Trumpet – alt/tenorsax – guitar – vocals
Gilbert van Zolingen: Guitar – Lead vocalsalt/ tenorsax -trumpet

Geef een reactie