MMOOZZ is de naam. Wat een vreemde naam zult u wellicht denken? MMOOZZ is ontstaan als naamgrap, maar als coverband bloedserieus.
Een allround coverband van een héél hoog niveau. Een niveau zoals u dat mag verwachten van een orkest van Viking Entertainment.

MMOOZZ: EEN ALLROUND COVERBAND.

Coverband MMOOZZ mogen we met recht allround noemen en dat wil zeggen: zij spelen letterlijk alles! Geen voorgeprogrammeerde setjes, maar heerlijk inspelend op de wensen van het publiek. En dat met een actueel repertoire waarbij trouwens de grootste hits uit het verleden niet worden vergeten. Een band die dus ideaal mag worden genoemd voor bruiloften. Uiteraard, de coverband heeft sowieso een geweldige licht- én geluidsinstallatie. En daarnaast ook nog eens een fantastische crew rond de band. Mensen die met u meedenken en samen tot een geweldig optreden komen.

MMOOZZ is de naam.

MMOOZZ?

Ja, van Sam en MMOOZZ…..

 

zie ook www.mmoozz.nl

Categorieën: Archief

Gerelateerde artikelen

Archief

MmoozZ promofilm 2014

klik verder voor gave filmpjes van MmooZZ   –>  MmoozZ  promofilm 2014 –> MmoozZ Are you gonna go my way Live –> MmoozZ Live te Dronten

Archief

Mireille Lichtenberg wint eerste SGK treetje

GROENLO – De Stichting Grolse Kermis heeft op haar Facebook pagina een ludieke actie gelanceerd. Wordt de pagina geliked en een foto van een gevuld SGK treetje gedeeld dan wordt er kans gemaakt op dat Lees verder…