Kindershow

Op zaterdagmiddag 17 augustus is er van 14.00 tot 15.00 uur voor de peuters en de kinderen tot en met groep 3 van de basisschool een prachtige en humoristische kindershow in de feesttent.

Een show vol met muziek, dans, gegiechel en getover. Clown Zassie is tijdens zijn show niet te stoppen. Clown Zassie heeft tijdens zijn knotsgekke en interactieve kindershow, goocheltrucs, jongleer-acts, dans en muziek.

De kinderen zullen gieren van plezier. Een show vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret. Verbazing alom zal te lezen zijn op de gezichtjes iedereen die aanwezig is! Zorg er daarom voor dat je op tijd bent. Je hebt dan de beste plaatsen en wij kunnen dan ook op tijd beginnen! Belangrijke afspraken voor de ouders / begeleiders:

• Na afloop van de voorstelling ontvangen de kinderen tegen inlevering van de bon, die u bij de huis aan huis collecte hebt ontvangen, een gratis traktatie.

• Wij verzoeken ouders en/of begeleiders om tijdens de voorstelling niet tussen de kinderen te gaan zitten, u voelt zich misschien weer jong, maar u belemmert het uitzicht van de kinderen achter u.

• Er mag in de feesttent uiteraard niet worden gerookt!!

0 reacties

Geef een reactie