Grols Spelspektakel

De creatieve breinen achter het Grols Spelspektakel zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om een Grols Spelspektakel te organiseren die in zijn geheel de lading dekt. Tal van leuke spellen zijn weer bedacht. “Omdat de animo nog steeds groot is zijn wij zeer gemotiveerd om ieder jaar weer nieuwe spellen te verzinnen. Voor ons is het ieder jaar weer spannend hoeveel animo er is, maar de laatste jaren zien we een stijgende lijn,” stelt Bjorn Snijders tevreden vast met zijn medeorganisatoren Christiaan Oldenkotte, Peter Groothuis en Pelle Walterbos. De spellen die dit jaar gespeeld worden zijn onder meer Doorgeefbal, Slingerkegelen, Muisslaan, Kop van jut, Stef stunt piloot, Mega Jenga, Wipe out en Songpop, met medewerking van DJ Jeroen die evenals afgelopen jaar voor een gezellige kermissfeer zorgdraagt op het feestterrein met lekkere muziek. Ook de brandweer Groenlo is weer van de partij. De spellen zijn allen gebaseerd op geluk, kennis, behendigheid, muziek, sport en spel.

Ook dit jaar zijn er weer leuke geldprijzen te winnen. Ook dit jaar worden er ook weer per spel prijzen uitgereikt aan de winnaars van betreffende spellen. Daarnaast prijzen voor de beste teams, all over. “En dit jaar hebben we de aanmoedigingsprijs in plaats van de originaliteitsprijs. Op deze manier willen we de jeugd motiveren om mee toen. We hopen op weer een grote deelname en deelnemers weer vrolijk uitgedost aan de start verschijnen. Ieder jaar weer een hoogtepunt op zich dat te zien,” lacht Snijders. “Het publiek vindt dat ook altijd prachtig.”

Het Spelspektakel begint 13.00 uur, aanwezig zijn om 12.30 uur voor de laatste instructies. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team. Te voldoen aan het begin van de wedstrijdtafel. Een team dient uit 4 personen te bestaan. Opgeven kan doormiddel van een mail naar spelspektakel@gmail.com

0 reacties

Geef een reactie