Kermiszondag: “Een jaartje meer”

“De Grolse Karmisse is veur iederen Grolsen. Jong en old. Samen make wi-j de Grolse Karmisse.” SGK-voorzitter Marcel Oldenkotte ooit over dit Grolse cultureel erfgoed. Een vast onderdeel is sinds enkele jaren ‘Een jaartje meer’. Een schot in de roos kunnen we geruststellen, gezien het succes en de grote belangstelling. Op kermiszondag 18 augustus 2019 wordt ‘de jongen van vrogger’ van 11.00 tot 14.00 uur een gezellig samenzijn verzorgd, met amusement, voorzien van een hapje en een drankje.

Dit jaar maken Dansgroep Penta (onlangs nog 2e op het Nederlands Kampioenschap), Duo Een en Ander en de muzikaal zeer getalenteerde Tukker Gert Ekkelboom hun opwachting in de feesttent. De muzikale noot wordt dit jaar verzorgd door ons eigen Grolse Dweilorkest Windkracht 11.

De kosten voor deze gezellige morgen zijn € 12,50. Hiervoor wordt de bezoeker een mooi programma aangeboden, een kopje koffie, drie consumpties, een hapje en na afloop een belegd broodje. U wordt op uw wenken bediend met een gezellig programma, en aan tafel bediend door onze kelners.

Hier wilt u toch bij zijn? Reserveer snel een stoel, want vol=vol. Opgeven kan doormiddel van een mail naar  jaartjemeer@hotmail.com of een telefoontje naar Ronald Westervoorde (tel: 06-23976243) Kaarten kunnen op donderdag 15 augustus, tussen 18.00 en 20.00 uur opgehaald worden aan de Eschweg 15.

Geef een reactie