Bloemenpanelen kleuren Grolle,

Het is nog steeds een mooi en waardig begin van de Grolse kermis; de bloemenpanelen.
Naast natuurlijk de jofele Grolse gezelligheid op het kermisterrein bij de muziekkoepel een kleurrijke aanvulling op de kermisvreugde. Ieder jaar wordt er weer door de deelnemende verenigingen en groepen enthousiast gewerkt aan de bloemencreaties.

We zien ook dat steeds meer kinderen deelne- men met hun eigen creatie, kinderen worden aangestoken en enthousiast gemaakt door hun ouders en wat ze om zich heen zien. Het bouwen van een bloemenpaneel gebeurt veelal thuis onder carports of in garages of overkappingen.

Alle kinderpanelen hebben altijd prijs en ontvangen een beker. Om nog meer kinderen te stimuleren en te motiveren hebben we voor de kinderklasse dit jaar een extra mooie prijs beschikbaar gesteld. Wat het is blijft nog even een verrassing. Maar zeker de moeite waard om ook dit jaar weer mee te doen aan het plakken vaneen kinderpaneel. Bloemen en lijm worden voor de kinderpanelen gratis beschikbaar gesteld.

De prachtige bloemenpanelen zullen zeker weer zorgen voor kleurrijk schouwspel op de Maliebaan. Bent u benieuwd welke bloemrijke creaties er dit jaar weer zullen gaan ontstaan? Bezoek dan tijdens de kermisdagen het kermisterrein waar u de panelen kunt aanschou- wen. Kortom, u zult ook dit jaar weer kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van dahliamozai╠łeken.

We gaan er met ons allen een mooi feest van maken en de panelencommissie wenst u fijne en kleur- rijke kermisdagen.

Geef een reactie