GROENLO – Net als vorig jaar zal er op Kermismaandag tijdens de volksspelen een heus Kermis Kinderparadijs ingericht worden. Om dit initiatief weer net zo succesvol te laten zijn als vorig jaar zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ervaring hebben met jonge kinderen.
Meld je aan! Mail naar: Johan_corry@kpnmail.nl

Op een afgesloten gedeelte van het terrein zal een heus Kermis Kinderparadijs ingericht worden. Terwijl de ouders een poging wagen koning of koningin te worden of anderen aanmoedigen kunnen kinderen van zo’n 4 tot 12 jaar (basisschoolleeftijd) zich vermaken in het paradijs.

En met vermaken bedoelen we dan ook vermaken. Springkussens, bordspelletjes, waterspelletjes, knutselen, een clown … aan alles is gedacht. Er zal ook ranja en wat lekkers voor de kinderen zijn.

We gaan werken met bandjes zodat duidelijk is wie op het volksspelen-kinderparadijs hoort en wie eraf mag. Alleen de ouders/verzorgers zelf kunnen de kinderen weer ophalen. Dat mag natuurlijk ook tussendoor als je bijvoorbeeld een hapje wilt eten of een glaasje fris wilt drinken. En dan mogen de kinderen daarna gewoon weer terugkomen, als ze maar weer aangemeld worden. Toiletbezoek zal altijd onder begeleiding van iemand van het Kermis-Kinderparadijs zijn.

Het paradijs zal haar poorten openen tussen 11.00 en 16.00 uur.

Dus kinderen kom gezellig naar het Kermis-Kinderparadijs, de plek waar er echt gespeeld wordt op de maandag.