Na de weggeregende editie van vorig jaar zal komende zondag op de Maliebaan bij de feesttent voor de 12e keer het Grols Spelspektakel worden georganiseerd. Dit jaar met een aantal aanpassingen ten opzichte van voorgaande spelen.

Om de jongeren meer bij de kermis te betrekken zal er een nieuwe jeugd klasse worden geïntroduceerd. Deze aparte klasse is voor de jeugd tot 16 jaar oud. In het speelschema zullen beide klassen door elkaar heen worden gepland, echter zal er op basis van punten een apart klassement zijn voor deze nieuwe klasse.

Daarnaast willen we het spel nog spannender en tactischer maken. Daarom hebben we dit jaar een Joker toegevoegd aan het arsenaal van de teams. De teams kunnen deze inzetten voordat ze aan een spelonderdeel beginnen om zo het aantal punten dat ze behalen tijdens dit onderdeel te verdubbelen. Aan deze Joker is ook een extra prijs gekoppeld. De groep die met de meest originele Joker ten tonele verschijnt, wint de originaliteitsprijs.

Doordat er helaas ook dit jaar weer blauwalg in de gracht is geconstateerd, moeten we het speelschema aanpassen. De gracht zullen we helaas moeten mijden.

Hopelijk hebben jullie net zo veel zin in komende zondag als wij! Heb je je nog niet opgegeven voor het Grols Spelspektakel? Zorg dat je minimaal 6 vrienden / vriendinnen / familieleden / buren / collega’s bij elkaar hebt en geef je nu nog snel op! Dit kan via de website of stuur een e-mail naar spelspektakel@grolsekermis.nl. Schrijf je in en dan zien wij jullie terug komende zondag aan de Grolse gracht!

Categorieën: SpelspektakelUitgelicht

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Grols Spelspektakel met nieuwe spelen ‘Dos an de oaverkante’ en ‘Wie pist um d’r in?’

Het begon als de opvolger van de legendarische biervatenrace. In plaats daarvan werd het Grols Spelspektakel bedacht. Zorgde het gebruik van de gracht als onderdeel voor volop spektakel en hilariteit, nu de blauwalg ieder jaar Lees verder…

Algemeen

Scouting Groenlo wint Spelspektakel

De scouting Groenlo heeft het Spelspektakel van de Grolse Kermis 2016 gewonnen.  De poedelprijs ging dit jaar naar Izzy Dizzy en El Loco’s mocht de originaliteitsprijs in ontvangst nemen. Onder de 11 deelnemers was dit Lees verder…

Spelspektakel

De karaoke is terug op de Grolse Kermis

Door de helaas tegenvallende belangstelling voor een talentenjacht dit jaar, is er ruimte gekomen in het programma in de tent op het feestterrein. Vanaf 14:00 zal als onderdeel van het Grols Spelspektakel de karaoke zijn Lees verder…