Na de weggeregende editie van vorig jaar zal komende zondag op de Maliebaan bij de feesttent voor de 12e keer het Grols Spelspektakel worden georganiseerd. Dit jaar met een aantal aanpassingen ten opzichte van voorgaande spelen.

Om de jongeren meer bij de kermis te betrekken zal er een nieuwe jeugd klasse worden geïntroduceerd. Deze aparte klasse is voor de jeugd tot 16 jaar oud. In het speelschema zullen beide klassen door elkaar heen worden gepland, echter zal er op basis van punten een apart klassement zijn voor deze nieuwe klasse.

Daarnaast willen we het spel nog spannender en tactischer maken. Daarom hebben we dit jaar een Joker toegevoegd aan het arsenaal van de teams. De teams kunnen deze inzetten voordat ze aan een spelonderdeel beginnen om zo het aantal punten dat ze behalen tijdens dit onderdeel te verdubbelen. Aan deze Joker is ook een extra prijs gekoppeld. De groep die met de meest originele Joker ten tonele verschijnt, wint de originaliteitsprijs.

Doordat er helaas ook dit jaar weer blauwalg in de gracht is geconstateerd, moeten we het speelschema aanpassen. De gracht zullen we helaas moeten mijden.

Hopelijk hebben jullie net zo veel zin in komende zondag als wij! Heb je je nog niet opgegeven voor het Grols Spelspektakel? Zorg dat je minimaal 6 vrienden / vriendinnen / familieleden / buren / collega’s bij elkaar hebt en geef je nu nog snel op! Dit kan via de website of stuur een e-mail naar spelspektakel@grolsekermis.nl. Schrijf je in en dan zien wij jullie terug komende zondag aan de Grolse gracht!