teenage Party opent grolse Kermis met Eestpack en Keizer

Ieder jaar staat het programma van de Grolse kermis in grote lijnen wel vast, maar de SGK blijft te allen tijde inspelen op behoeftes van de Grollenaren. In alle leeftijdsgroepen. Werd drie jaar geleden ‘Een jaartje meer’ geïntroduceerd voor de Grolse senioren, en is het al niet meer weg te denken, dit jaar wordt voor het eerst op vrijdagavond de Grolse Kermis afgetrapt met de Grolse Kermis Teenage Par- ty, voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. “De jongeren zijn de toekomst. Daar moet je in investeren,” zo zegt voorzitter Marcel Oldenkotte. “De kermis moet meegaan met de beweging van de gemeenschap. Het moet in een behoef te voorzien.”

Stichting Grolse Kermis heeft voor de doelgroep een zeer aantrekkelijk en laagdrempelig concept bedacht. Een kaartje kost 5 euro. Hiervoor krijgen de jongeren een topprogramma aangeboden en 4 consumptiemun- ten. Het programma is spectaculair met de Dj’s van East- pack, Penta Dance Department en als hoofdact de onder jongeren razend populaire rapper Keizer. “Wij willen de jongeren graag een leuke avond bieden. Navraag leverde veelvuldig deze naam op,” laat Bjorn Snijders van de organisatie weten. De Grolse Kermis Teenag Party zal in zijn ge- heel alcoholvrij zijn.

De kaartverkoop start 16 juli. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Warenhuis Post. Bij het bin- nengaan van de tent op vrijdagavond 17 au- gustus zal een polsbandje uitgereikt worden, evenals de 4 consumptiemunten. De avond begint om 20.00 uur (tent open 19.30 uur) en duurt tot 24.00 uur.