Grolse Kermis Deur en Veur Grolle. Ook dit jaar kent de Grolse Kermis weer een breed programma met voor ieder wat wils. Alvast naar de kermis toeleven? Geef je dan nu op voor één of meerdere van de onderdelen. Voor de playbackshow en de bloemenpanelen zijn de deadlines om je op te geven respectievelijk 11 en 15 juli en op het Grols Spelspektakel geldt een maximum deelname, dus wees er snel bij.

Bloemenpanelen

Eén van de leukste voorbereidingen op de kermis is toch wel het plakken van een bloemenpaneel samen met bijvoorbeeld de buurt, vereniging, vriendengroep of misschien met je broertjes, zusjes en buurkinderen.

De kanonswal heeft jaren dienst gedaan als “expositieruimte” maar dit jaar worden de panelen voor het eerst rond en op het kermis terrein op de Maliebaan geplaatst, zodat alle kermisgangers er de volledige drie dagen van kunnen genieten.

Er wordt gestreden in de volgende klasse’s

  • Kinderklasse Paneel 1,22 x 1,22 mtr ± 1500 dahlia’s
  • C- Paneel 2,44 x 1,22 mtr ± 3000 dahlia’s (ook voor de wat oudere kinderen)
  • B- Paneel 2,44 x 2,44/3,66 mtr ± 6000 tot 9000 dahlia’s
  • A-Vrije klasse Afmeting en vormgeving is vrij tot 20.000 bloemen gratis

Opgave kan via de mail op panelencommissie@hotmail.com.
Overige informatie wordt bij opgave toegestuurd per mail. Opgave graag zo spoedig mogelijk en dit kan tot 15 juli. Dan hebben wij nog voldoende tijd om alles te organiseren voor de kermis en om ook nog even met vakantie te gaan.

Iedereen alvast een fijne vakantie toegewenst en tot ziens op de Kermis.
Voor vragen of extra informatie kun je terecht bij één van de commissieleden.

Ronald Westervoorde 06-23976243
Robin Hoffman 06-22690981
Pieter Wildenborg 06-43903202
Arne Poelhuis 06-24199388

Playbackshow

Tijdens de Grolse kermis wordt op Zondag 17 augustus vanaf 13.30 uur, in de grote feesttent aan de Maliebaan, wederom een grote playback- en dansshow georganiseerd door de commissie kinderspelen van de Stichting Grolse Kermis.

Alle kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Groenlose basisscholen kunnen zich aanmelden. Ook kinderen uit Groenlo die elders onderwijs volgen, kunnen deelnemen.

In de afgelopen jaren hebben al heel veel kinderen het publiek laten genieten van een prachtig optreden, door in de huid van hun favoriete artiesten te kruipen.

Op de Groenlose basisscholen zijn in de afgelopen week 700 aanmeldingsformulieren uitgedeeld. Net zoals vorig jaar verwachten wij dit jaar ook weer een grote deelname. En het zal weer een spektakel worden met veel glamour en glitter!

De kinderen die dit jaar individueel of met een groep mee willen doen en de brief niet meer hebben kunnen zich óók aanmelden via het internet, stuur een e-mail met daarin je naam en welk nummer je gaat doen naar: playbackshow@grolsekermis.nl.
Ook voor vragen kun je hier terecht.

Opgave is mogelijk tot vrijdag 11 juli a.s.

Grols Spelspektakel

Op de kermis zondag begint traditioneel om 13:00 het Grols Spelspektakel. Er worden weer diverse onderdelen op de Maliebaan rond de gracht opgebouwd. De mogelijkheid bestaat dat er door de blauwalg geen spellen in en over de gracht mogelijk zijn. We houden een aantal alternatieve spellen hiervoor achter de hand.

De teams moeten net als voorgaande jaren minimaal 6 deelnemers hebben. Wanneer er meer deelnemers in een team zitten dan mag er tussen de verschillende onderdelen door gewisseld worden. Het inschrijfgeld bedraagt net als vorig jaar 10 euro per team. Dit jaar kunnen er 22 teams deelnemen, dus wees er snel bij!

Inschrijven kan vanaf nu via deze pagina: Inschrijven voor Spelspektakel

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Eerste uurtje prikkelarme kermis in Oost Gelre een feit

21 augustus 2019 Ruim 30 bezoekers hebben tijdens het prikkelarme uurtje in alle rust genoten van de attracties. Een opkomst waar we voor een eerste keer tevreden over kunnen zijn. “Als dit prikkelarme uurtje er Lees verder…

Algemeen

Grolse Kermis 2020

Noteer onderstaande data vast in je agenda… Vrijdag 14-08-2020Zaterdag 15-08-2020Zondag 16-08-2020Maandag 17-08-2020 Wil je vrijwilliger worden bij de Grolse Kermis stuur dan een mail naar groenlosekermis@gmail.com

Algemeen

Afbouw Grolse Kermis 2019

Vannacht veelal het laatste weg van het terrein en vanmorgen vanaf 8.00 uur wachtte de vrijwilligers de grote opruimactie alweer. Om 16.00 uur reed de laatste aanhanger van het terrein. Kijk in deze timelapse van Lees verder…