GROENLO – De zomer lijkt nog ver weg maar toch heeft de Stichting Grolse Kermis (SGK) zich al gebogen over de invulling van het leukste weekend in Augustus, de jaarlijkse Grolse Kermis.
Huldiging koningsparen 2013
Het feestprogramma kent een aantal aanpassingen. Zo zal het programma van de dinsdag verschoven worden naar de zaterdag. Dit vooruitlopend op de situatie dat schoolgaande kinderen in de toekomst niet langer vrij hebben op de dinsdag. De kermis 2014 zal beginnen op zaterdagmiddag 16 augustus met de kinderspelen en de opening van de panelenroute.

De SGK zorgt voor een feestelijke aankleding van het kermisterrein aan de Maliebaan en organiseert het dagprogramma. Het avondprogramma op het kermisterrein zal vervallen.

Zondag is de dag van het spelspektakel en de playbackshow terwijl op de maandag als van ouds de volksspelen zullen plaatsvinden en de koningen en koninginnen in spé de vogels zullen proberen te bedwingen.

In de komende maanden zal het programma tot in detail ingevuld gaan worden en houdt de SGK iedereen hiervan op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Raymond Frank nieuwe voorzitter Stichting Grolse Kermis

GROENLO – De voorzitterswisseling was al aangekondigd en al eerder deden beiden hun verhaal in deze krant, maar nu is het dan echt zover: Raymond Frank nam in de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Stichting Lees verder…

Algemeen

Eerste uurtje prikkelarme kermis in Oost Gelre een feit

21 augustus 2019 Ruim 30 bezoekers hebben tijdens het prikkelarme uurtje in alle rust genoten van de attracties. Een opkomst waar we voor een eerste keer tevreden over kunnen zijn. “Als dit prikkelarme uurtje er Lees verder…

Algemeen

Grolse Kermis 2020

Noteer onderstaande data vast in je agenda… Vrijdag 14-08-2020Zaterdag 15-08-2020Zondag 16-08-2020Maandag 17-08-2020 Wil je vrijwilliger worden bij de Grolse Kermis stuur dan een mail naar groenlosekermis@gmail.com