GROENLO – De zomer lijkt nog ver weg maar toch heeft de Stichting Grolse Kermis (SGK) zich al gebogen over de invulling van het leukste weekend in Augustus, de jaarlijkse Grolse Kermis.
Huldiging koningsparen 2013
Het feestprogramma kent een aantal aanpassingen. Zo zal het programma van de dinsdag verschoven worden naar de zaterdag. Dit vooruitlopend op de situatie dat schoolgaande kinderen in de toekomst niet langer vrij hebben op de dinsdag. De kermis 2014 zal beginnen op zaterdagmiddag 16 augustus met de kinderspelen en de opening van de panelenroute.

De SGK zorgt voor een feestelijke aankleding van het kermisterrein aan de Maliebaan en organiseert het dagprogramma. Het avondprogramma op het kermisterrein zal vervallen.

Zondag is de dag van het spelspektakel en de playbackshow terwijl op de maandag als van ouds de volksspelen zullen plaatsvinden en de koningen en koninginnen in spé de vogels zullen proberen te bedwingen.

In de komende maanden zal het programma tot in detail ingevuld gaan worden en houdt de SGK iedereen hiervan op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Algemeen

SGK organiseert kruisjastoernooi

Ook het komende seizoen 2018-2019 organiseert de kaartcommissie van de Stichting Grolse Kermis weer een kruisjastoernooi. Deze wordt gehouden op de onderstaande maandagen in de zaal van Café de Kroon (Frielink) aan de Notenboomstraat te Lees verder…

Algemeen

Bloemenpanelen fleuren kermisterrein ook dit jaar weer op

  Het is nog steeds een mooi en waardig begin van de Grolse Kermis; de bloemenpanelen. Naast de ‘jofele Grolse gezelligheid’ op het kermisterrein op het Muziekkoepelterrein een kleurrijke aanvulling op de kermisvreugde. Ieder jaar Lees verder…

Algemeen

Twee editie ‘Een jaartje meer’

De heren en dames van Stichting Grolse Kermis houden ten allen tijde hun ogen en oren open, vooraf, tijdens en na afloop de drie dolle Grolse kermisdagen. Mochten er verbeterpunten zijn, andere punten van aandacht Lees verder…