GROENLO – De zomer lijkt nog ver weg maar toch heeft de Stichting Grolse Kermis (SGK) zich al gebogen over de invulling van het leukste weekend in Augustus, de jaarlijkse Grolse Kermis.
Huldiging koningsparen 2013
Het feestprogramma kent een aantal aanpassingen. Zo zal het programma van de dinsdag verschoven worden naar de zaterdag. Dit vooruitlopend op de situatie dat schoolgaande kinderen in de toekomst niet langer vrij hebben op de dinsdag. De kermis 2014 zal beginnen op zaterdagmiddag 16 augustus met de kinderspelen en de opening van de panelenroute.

De SGK zorgt voor een feestelijke aankleding van het kermisterrein aan de Maliebaan en organiseert het dagprogramma. Het avondprogramma op het kermisterrein zal vervallen.

Zondag is de dag van het spelspektakel en de playbackshow terwijl op de maandag als van ouds de volksspelen zullen plaatsvinden en de koningen en koninginnen in spé de vogels zullen proberen te bedwingen.

In de komende maanden zal het programma tot in detail ingevuld gaan worden en houdt de SGK iedereen hiervan op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Afbouw Grolse Kermis 2019

Vannacht veelal het laatste weg van het terrein en vanmorgen vanaf 8.00 uur wachtte de vrijwilligers de grote opruimactie alweer. Om 16.00 uur reed de laatste aanhanger van het terrein. Kijk in deze timelapse van Lees verder…

Algemeen

Gevonden voorwerpen..

De volgende zaken zijn gevonden tijdens de kermis en nog niet afgehaald. Zie facebook.com/grolsekermis/Denkt u zaken te herkennen die mogelijk van u zijn, bel of app Ronald Brockötter. Hij heeft de zaken thuis liggen, 06-39484648

Algemeen

Nog Grolse Kermis munten over??

Voel uw tijdens de kermis gedragen kleding nog ff na.Het kan de moeite waard zijn. U kunt zich zomaar ineens Hans Klok wanen en een aantal munten tevoorschijn toveren. Zonde om ze laten verlopen. De munten Lees verder…