Als de bloemenpanelen staan te schitteren in het avondlicht en de koningsparen in bootjes over onze prachtige gracht arriveren zal het feest in de kermistent vanaf 20.20 uur losbarsten met niemand minder dan de Nederlands-Engelse band Fragment, mis t niet!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website Fragment

 

FRAGMENT bestaat uit 2 Engelse muziek-idioten die zijn komen wonen in Nederland aangevuld met Nederlandse Jeroen. Van origine schoolvrienden die zich troffen in Leigh-on-Sea Essex en die samen besloten muziek te gaan maken voor hun beroep. Ze gaven hun werk op en besloten naar Nederland te komen. Vanaf toen ging het in een stroomversnelling.
Vol enthousiasme werkte de coverband zich omhoog en is nu de drukst bezette band in Nederland.

Ze bezochten diverse radio en t.v.-programma’s waar ze “live” cover- en eigen nummers speelden. Dit resulteerde in diverse albums o.a. “insufferable”, “here” en “the Dream Orchard” die terug te vinden waren in de Nederlands hitlijsten.

In 1991 huurden ze zelfs de AHOY af waar ze een uitverkocht concert hebben gegeven. Reeds 16.000 t-shirts zijn er verkocht wat te kennen geeft hoe populair de band is. In 1996 heeft de groep voor de tweede maal de AHOY afgehuurd. Wederom een uitverkocht concert!!.

FRAGMENT zet een show neer vol enthousiasme; de betere muziek; vele lichteffecten en rook; een complete georganiseerde muzikale chaos.

Afgelopen Zwarte Cross 2015 stonden ze nog in de Megatent en op de Boschplaat, en nu in onze tent.

Een MUST !!

Bezetting:
Dave – drums, zang
Jono – gitaar, zang
Jeroen – basgitaar, zang

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Buurt VVG en Scouting winnen beide bij bloemenpanelen

De Buurt VVG kreeg voor haar Pokémon ´Gotta catch´em all !´ paneel de meeste punten van de vakjury terwijl de Scouting Groenlo met Game Over door de publieksjury op de eerste plaats is gezet. De Lees verder…

Geen categorie

Boh Foi Toch op Grolse Kermis

Op zaterdag 20 augustus 2016 trad Boh Foi Toch in de kermistent op. Het werd een spettende avond. * – * – *  GROENLO – Het motto van de Grolse Kermis is ook in 2016 Lees verder…

Geen categorie

Golse Kermis 2016 op 20, 21 en 22 augustus

De Stichting Grolse Kermis wil iedereen van harte bedanken. Iedereen die in augustus 2015 heeft meegeholpen om de Grolse Kermis 2015 tot zo’n succes te maken. Maar ook zeker iedereen die in grote getale naar Lees verder…