De Grolse Kermis is al meer dan 176 jaar een feest voor iedereen. En om dat voor de toekomst zo te houden, stellen wij uw mening op prijs. We willen u graag een aantal vragen stellen. Met deze enquête willen we in kaart brengen wat er bij u als vierder van de Grolse Kermis leeft en welke wensen u mogelijk heeft. Invullen en aanleveren kan tot 1 september 2021.

Door alles in kaart te brengen, weten wij wat er leeft onder de bevolking over de eigen Grolse Kermis. Hier zullen wij vervolgens mee aan de slag gaan en als SGK mogelijk ook met u in gesprek gaan. Wij verwachten de resultaten en de vervolgstappen in oktober via onze website www.grolsekermis.nl, Facebook Grolse Kermis en Groenlose Gids met u te kunnen delen.

Heel fijn dat u de vragenlijst invult. En wie weet maakt u kans op één van de tegoedbonnen die wij onder de inzenders verloten.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben dan u kunt u deze mailen naar grolsekermis@outlook.com
Deze enquête kunt u inleveren bij Post Warenhuis, Jumbo of Albert Hein. U kunt de enquête ook digitaal invullen. Zie hiervoor onderstaande QR of via de QR-code onderaan de (downloadbare) vragenlijst “SGK-enquete-v2”

Of klik hier voor de link.

Categorieën: Algemeen