Vrijdag 19 augustus 2022 is het zover en gaat de Grolse Kermis van start. Dit jaar zullen we voor het eerst aftrappen met het zogeheten “Bedrijvenuurtje”. Dat zal plaatsvinden op de vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur. Hierna is er een vrije inloop.
Tijdens het Bedrijvenuurtje willen wij medewerkers van bedrijven uit Groenlo en nabije omgeving de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten op het kermisterrein. Het idee achter het Bedrijvenuurtje is dat het bedrijf munten koopt in de voorverkoop, tegen gereduceerd tarief, zodat het personeel een ontspannen en leuke middag heeft op het kermisterrein. De Commissie Bedrijvenuurtje van Stichting Grolse Kermis, zorgt voor muziek, gekoelde drankjes en jullie voor de gezelligheid. Daarnaast is er een eetgelegenheid aanwezig, zodat er naast een drankje ook een hapje genuttigd kan worden.
Bedrijven gevestigd in Groenlo kunnen op korte termijn een uitnodiging verwachten samen met een aanmeldformulier. Dit formulier kunt u binnenkort ook op onze website www.grolsekermis.nl vinden. Wij zien u graag op de eerste editie van het Bedrijvenuurtje!
Commissie Bedrijvenuurtje van Stichting Grolse Kermis
Voor vragen kunt u terecht bij bedrijvenuurtjesgk@gmail.com

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie