Maandag 22 Augustus 2016 hield Dj Mike van Doorn de stemming erin samen met de Perfect Showband. Houdt deze website in de gaten om te zien wie dat op maandag 21 Augustus 2017 gaat doen

 

 

 * – * – *

 

 

Maandag middag en avond  stilte voor en na de Perfect Showband en in de pauzes? ECHT NIET!!!

Als de Perfect Showband in de tent geniet van een welverdiende pauze zal DJ Mike van Doorn het feest voortzetten, of is het andersom ? Als DJ Mike geniet….

Anyway! Op deze Kermismaandag 22 augustus hebben wij een DJ gestrikt voor het algemene Sfeer Beheer in onze tent. En niet zomaar een DJ dus! DJ Mike van Doorn, een van de grootste 80’s en 90’s DJ’s die ons land rijk is!

DJ Mike van Doorn

 

 

 

 

 

 

 

Dj Mike van Doorn is sinds zijn 15e al actief bezig met draaien. Van bruiloften besloten feesten tot verjaardagen tot grote feesten. Inmiddels heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring in de scene. Vooral in het oosten van Nederland al een begrip, maar ook de rest van Nederland en het buitenland (Polen/Duitsland/België/Frankrijk/Spanje) weten hem inmiddels te vinden.

Mike is resident DJ bij City Lido Groenlo , De Radstake in Varsseveld en Café Leuven in Aalten.

Naast het draaien met audio (dj) is Mike van Doorn ook gespecialiseerd in het draaien met videoclips (Dvd-Dj). Met een bestand meer dan 9000 video clips uit de ’70 / ’80 /’90’s en ’00. (en natuurlijk ook de hits van nu).

Mike van Doorn is gespecialiseerd in 80’s & 90’s party’s, met of zonder videoclips, maar de zero’s en de huidige Dance ontbreken zeker niet in zijn platenkoffer. Een optreden kan lekker strak gemixt worden of heerlijk aan elkaar gepraat.

Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden die Mike van Doorn te bieden heeft.

Ook heeft hij zijn sporen achter gelaten op diverse festivals, bedrijfsfeesten en kermissen . We noemen onder andere De Zwarte Cross, Kermis Groenlo, De Zaak in Lichtenvoorde, De Nijmeegse 4 Daagse, Vergane Glorie Doetinchem, 80’s/90’s Classic Party in Cuijk, Brothers in Bunnik, Rabobank Open, Dance Planet City Lido, Paaspop Zieuwent, diverse Midzomerfeesten, Tristan Hoffman Challenge enzovoort.

We Keep Da Sound Going!

 

Categorieën: Feesttent