GROENLO – De Grolse Kermis, Deur en Veur Grolle houdt ook in 2015 een collecte langs de Grolse deuren. Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 augustus zal het feest weer losbarsten op ons feestterrein aan de Maliebaan.  Drie dagen lang zal het weer bruisen van de activiteiten zoals de kinderspelen, kleurwedstrijd, spelspektakel, de bloemenpanelen, de talentenjacht en natuurlijk de volksspelen. In het kermisboekje dat in juli zal verschijnen is het gehele programma opgenomen.

 

Ook zal er dit jaar weer een grote tent komen op de Maliebaan die bemand zal worden door clubs en verenigingen uit Grolle en omstreken. Drie dagen lang ouderwets feest met top-bands en dj-s. Houd onze website en facebook in de gaten voor het programma. Op veler verzoek wordt deze tent weer geplaatst op de parkeerplaats van de Maliebaan zodat de hoofdingang van het terrein aan de kant van de Wheme is. De botsauto’s op de wheme zullen ook opgeschoven worden zodat er een looppad van het feestterrein langs de kermisattracties naar de binnenstad zal komen.

De vrijwilligers van de Grolse Kermis zetten alles op alles om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Het houden van een huis-aan-huis collecte is hiervoor noodzakelijk. De kermis heeft de medewerking van u voor het kunnen houden van genoemde activiteiten hard nodig. Vanaf 1 juli zult u de leden van de kermis dus weer met de groene collectebus, de kaarten voor de clown en de kleurplaten langs de deuren zien gaan.  Ook bij u wordt aangebeld. Uw gulle gaven worden als hartverwarmend gezien en ook als waardering voor de Grolse Kermis. De inkomsten uit de collecte zijn ook dit jaar een noodzaak om de genoemde onderdelen te organiseren.

Grolse kermis 2015, 15, 16 en 17 augustus, Deur en veur Grolle.

Categorieën: Geen categorie