Zaterdag 17 augustus 2019 barst de Grolse Kermis weer los. ’s Avonds de officiële opening met onder meer de opening van de Bloemenpanelenroute. Ook dit jaar kan er weer genoten worden van de verlichte bloemenpanelen op en rondom het kermisfeestterrein aan de Maliebaan. Ieder jaar weer een fleurig, kleurig en feestelijk plaatje.

Ieder jaar leven Grolse creatieve geesten, jong en oud, zich uit om het kermisvierende publiek en andere bezoekers te verblijden met dit opvrolijkende schouwspel. Maar ook zichzelf, want met een groep werken aan een bloemenpaneel is hartstikke leuk om te doen, en het duurt slechts een paar avonden en een zaterdag.

Ieder jaar weer verrassend wat de ontwerpers en bouwers er met elkaar van maken. Steeds weer wordt de uitdaging voor de groep weer groter, de lat hoger gelegd, met uiteraard plezier voorop. Een mooiere manier om naar de Grolse Kermis toe te leven is er niet. Het publiek weet de Bloemenpanelen ieder jaar weer zeer te waarderen.  Tal van buurtverenigingen en vrienden- en vriendinnengroepen nemen deel. Gezamenlijk werken aan een bloemenpaneel levert naast plezier en een nuttige vrijetijdsbesteding een mooi stukje saamhorigheid op. Ook de jeugd laat zich niet onbetuigd. In grote getalen wordt erin schuren, garages, onder overkappingen en carports, gewerkt aan eigen creaties. Nog nooit meegedaan? Geef u dan nu op. Geen ruimte om te bouwen? De Commissie Bloemenpanelen van de Stichting Grolse Kermis zorgt hier dan voor. Wij hebben bouwruimte voor u.

Opgeven kan doormiddel van een mail naar panelencommissie@hotmail.com

Categorieën: Bloemenpanelen