PPM Band

 

De PPM band weet wel hoe ze feestjes moeten bouwen in een tent.

Hoe kan het dat een coverband zichzelf na 30 jaar nog steeds kan onderscheiden? Dat veel
muzikanten uit de entertainmentwereld PPM gebruiken als ‘voorbeeld-orkest’? En hoe kan het dat
de agenda van PPM al jarenlang moeiteloos gevuld wordt en dat de band nog steeds weekenden
tekort komt?

Het antwoord is eigenlijk simpel:
Zet 5 topmuzikanten op een podium met zangeres Loes Lammertink, die niet alleen een van de
mooiste zangeressen is die het entertainmentcircuit rijk is, maar die ook nog een gouden stem heeft. Laat vervolgens Stefan Schaminee doen waar hij geweldig in is: bassen. Vraag vervolgens Daniel Mouthaan of hij z’n gang wil gaan op gitaar. Geniet wanneer de afgestudeerde Dirk de grooves eronder legt op drums. Laat met een gerust hart de sounds over aan toetsenist Edwin Spoelman en… Plaats tot slot het geheel onder de bezielende leiding van Herman Beumers die als multi-instrumentalist en bandleider, maar misschien wel nog meer als prettig persoon al jaren een begrip is in Nederland. Wedden dat je een band hebt die al meer dan 30 jaar laat zien dat hun formule werkt?

PPM: musici die zichzelf al jarenlang steeds weer opnieuw weten uit te vinden. Wanneer muziek spelregels kent, dan heeft PPM die geschreven.

 

Ook de nieuwste formule die onder de naam
‘ PPM REQUEST ‘ binnenkort van start gaat belooft wederom een gouden vondst te zijn. Publiek dat
middels formulieren in de zaal, sms, facebook of twitter direct een nummer aan kan vragen wat ook direct door de mannen zal worden uitgevoerd. Kom er maar op, verzin het maar. Dat je met PPM, met al haar routine, muzikaliteit en flexibiliteit, alle kanten opkunt is door de jaren heen ook niet onopgemerkt gebleven bij de bekende Nederlandse artiesten. Onder ”Wat goed is komt vanzelf” werd menig concert verzorgt van Mick Harren, Robert Leroy, en Dario. Bij Peter Beense staat PPM onder ‘favorieten’ en Wolter Kroes koos voor PPM tijdens zijn Ahoy – concerten.

Goede wijn behoeft geen krans, maar hoe leuk staat het op de CV van een orkest wanneer je kunt vermelden dat je werd gevraagd door FC Twente voor 70.000 man te spelen tijdens hun kampioenschap, voor 15.000 in Ahoy en dat de deuren voor je open worden gehouden wanneer je de Heineken Music Hall binnenkomt.
Dat zijn verworvenheden die je moet verdienen. En dat is nou net waar PPM 30 jaar later en ontelbare optredens verder ruim aan heeft voldaan.

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Algemeen

Buurt VVG en Scouting winnen beide bij bloemenpanelen

De Buurt VVG kreeg voor haar Pokémon ´Gotta catch´em all !´ paneel de meeste punten van de vakjury terwijl de Scouting Groenlo met Game Over door de publieksjury op de eerste plaats is gezet. De Lees verder…

Geen categorie

Boh Foi Toch op Grolse Kermis

Op zaterdag 20 augustus 2016 trad Boh Foi Toch in de kermistent op. Het werd een spettende avond. * – * – *  GROENLO – Het motto van de Grolse Kermis is ook in 2016 Lees verder…

Geen categorie

Golse Kermis 2016 op 20, 21 en 22 augustus

De Stichting Grolse Kermis wil iedereen van harte bedanken. Iedereen die in augustus 2015 heeft meegeholpen om de Grolse Kermis 2015 tot zo’n succes te maken. Maar ook zeker iedereen die in grote getale naar Lees verder…