GROENLO – Tijdens het kermisweekend van 20-22 Augustus zal in heel Groenlo het feest weer losbarsten. Zowel op het feestterrein op de Maliebaan als in de binnenstad bij de Grolse Horecagelegenheden zal iedereen van dezelfde kermismunt gebruik kunnen maken voor de aanschaf van een consumptie. Deze  éénmalige munt zal bij alle gelegenheden verkrijgbaar zijn en kan tot één week na de Grolse Kermis nog gebruikt worden bij de Grolse Horeca.

Mechteld en MarcelMechteld Wissink en Marcel Oldenkotte (foto: Marcel Houwer)

 

De Grolse Kermis, Gemeente Oost Gelre en de Grolse Horecagelegenheden hebben de handen ineengeslagen om er gezamenlijk een mooi feest van te maken.  “Dit is veel makkelijker voor de feestvierders die niet meer hoeven uit te zoeken welk muntje ze waar kunnen gebruiken“, aldus Mechteld Wissink namens de Grolse Horeca.

“Niet alleen hebben we nu een gezamenlijke munt. Ook in de communicatie zullen we samen naar buiten treden. Het programma van de binnenstad zal in het kermisboekje komen te staan naast alles wat er op de Maliebaan en in de tent staat te gebeuren. Alle informatie voor een groot feest op één plek,” vult Marcel Oldenkotte, voorzitter van de Grolse Kermis aan.

Grolse Kermis, deur en veur Grolle, 20, 21 en 22 Augustus 2016.

Categorieën: Algemeen